Het verhaal van

Hieronder vind je alle verhalen die van vrouwen die "Overleef" een warm hart toedragen en die hun verhaal hebben verteld. Over hoe hun tijd van ziek zijn verliep, hun strijd, hun diepe dalen en slopende tijden die ze hebben meegemaakt. Ook vertellen ze over hoe ze beter werden, welke, soms lange, weg ze gingen of nog steeds gaan, hoe hun leven op z'n kop stond en hoe ze er met liefde van familie, hun gezin en naasten weer bovenop kwamen.

Nee, het zijn geen sprookjes. het is helaas bittere waarheid. Een leven met en na borstkanker heeft een diepe impact op iedereen. Op jou, en op iedereen om jou heen en daarom is het belangrijk dat deze verhalen verteld worden.
Verhalen van overlevenden, survivors, strijders, vrouwen die niet opgeven omdat wij willen OVERLEVEN!!

Vertel jij binnenkort ook jouw verhaal op Overleef Borstkanker??
Stuur ons een bericht via info@overleefborstkanker.nl en dan benaderen wij jou om jouw verhaal te schrijven.

Het verhaal van…Ingrid

Door Gast blogger | 29 juni 2020

Even voorstellen Mijn naam is Ingrid (46), getrouwd en moeder van een zoon van 9 jaar oud. Twee jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker. De eerste tekenen en dan… de diagnose Spierpijn of iets hormonaals, daar dacht ik aan toen ik een verdikking in mijn borst voelde die ook een wat zeurderig gevoel veroorzaakte.…

Het verhaal van…Wendy

Door Gast blogger | 14 juni 2020

Even voorstellen Mijn naam is Wendy, getrouwd. Op mijn dertigste kreeg ik de diagnose borstkanker. De eerste tekenen en dan… de diagnose Tijdens een week dat ik alleen thuis was, vertelde mijn gevoel dat ik een borstonderzoek moest doen. Nooit eerder had ik dat gedaan en juist toen ontdekte ik iets: ik voelde een knobbeltje.…

Het verhaal van…Gina

Door Gast blogger | 4 juni 2020

Even voorstellen Mijn naam is Gina (34), getrouwd, moeder van twee jongens van vijf en één jaar oud én borstkankersurvivor. In juni 2019 kreeg ik de diagnose borstkanker, mijn jongste zoon was pas zeven maanden. De eerste tekenen en dan… de diagnose Tijdens en na de zwangerschap verandert er nogal wat aan je lichaam, waarschijnlijk…

Het verhaal van…Ingrid

Door Gast blogger | 29 juni 2020

Even voorstellen Mijn naam is Ingrid (46), getrouwd en moeder van een zoon van 9 jaar oud. Twee jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker. De eerste tekenen en dan… de diagnose Spierpijn of iets hormonaals, daar dacht…

Het verhaal van…Wendy

Door Gast blogger | 14 juni 2020

Even voorstellen Mijn naam is Wendy, getrouwd. Op mijn dertigste kreeg ik de diagnose borstkanker. De eerste tekenen en dan… de diagnose Tijdens een week dat ik alleen thuis was, vertelde mijn gevoel dat ik een borstonderzoek moest…

Het verhaal van…Gina

Door Gast blogger | 4 juni 2020

Even voorstellen Mijn naam is Gina (34), getrouwd, moeder van twee jongens van vijf en één jaar oud én borstkankersurvivor. In juni 2019 kreeg ik de diagnose borstkanker, mijn jongste zoon was pas zeven maanden. De eerste tekenen…

Stilstaan

Het leven staat stil

Het leven staat stil

Waar wil ik naartoe?

Ik weet het niet

Ik ben nu zo ontzettend moe

 

De tijd kruipt voorbij

Het leven staat stil

Weg met die kanker

dát is wat ik wil

 

Niet stilstaan maar zo graag door

naar het volgende hoofdstuk van mijn leven

Genieten en plezier maken

niet langer in de wachtstand zweven

 

Wachtend op het bericht dat we zó graag willen horen

‘U bent gezond en helemaal genezen’

Het blijkt dan achteraf slechts een zwarte bladzijde

waarin ik de juiste richting werd gewezen

 

Voor het volgen van mijn eigen pad

Op weg naar dankbaarheid en geluk

Misschien zelfs weer de onbezorgdheid

Of is dat voor altijd stuk?