Over ons

Toen Judith Walter op 19 november 2019 de diagnose borstkanker kreeg, had zij een sterke behoefte aan praktische tips en informatie van ervaringsdeskundigen, zónder daarbij geconfronteerd te worden met het leed van anderen. Omdat Judith zelf, ondanks dit gemis, veel positiviteit en kracht ervaart, wilde zij voor anderen die deze behoefte ook voelen een platform opzetten. Helaas ervaarde zij gaande weg dat alle verhalen van lotgenoten haar herstel geen goed deden en heeft zij besloten het stokje door te geven aan een ander.

En die "ander" ben ik: Linda Swaag.

Ik wil graag Judith haar werk voorzetten en dit platform levendig houden. Ik heb een schoenenwinkel en ben tekstschrijver, kreeg september 2019 de diagnose borstkanker en heb een traject van operatie en bestraling doorstaan. De hormoontherapie heb ik vriendelijk afgeslagen. Daarna kwam de psychische klap en daar ben ik nu van aan het opkrabbelen.
Kortom, ik heb ook het klappen van de zweep ervaren en ben een "borstkanker sister".

Ik hoop van harte jullie allen te kunnen ondersteunen, nuttige informatie te kunnen delen, mooie content te kunnen plaatsen, aanbiedingen, wetenswaardigheden, oftewel alles wat een borstkanker patiënt kan boeien en bezighoudt.

De website is geheel belangeloos gerealiseerd door onderstaand team:

Susanne Koning, Webmaster (SK Support)

Karin Buik, Tekstschrijver (Taalzinnig)

Abby Scholman, Huisstijl en vormgeving (Studio Serif)

Anne Donhuijsen, Social Media (Ando Support

Judith Walter, oprichter

Linda Swaag, uitvoerende (Goed Geschreven)

Op deze website kan je in de toekomst kortingsacties of advertentiestegenkomen van producten die volgens ons bijdragen aan de behandeling of het herstel van borstkanker. Van de opbrengst van deze samenwerkingen wordt de verdere ontwikkeling van de website bekostigd.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verzameld. We hebben vooral gekeken naar informatie waar jij mogelijk iets aan kunt hebben. Echter, wij zijn geen medische professionals, overleg daarom ALTIJD met jouw behandelaars of de tips passen bij jouw behandeling!