Over ons

Toen Judith Walter op 19 november 2019 de diagnose borstkanker kreeg, had zij een sterke behoefte aan praktische tips en informatie van ervaringsdeskundigen, zónder daarbij geconfronteerd te worden met het leed van anderen. Omdat Judith zelf ondanks dit gemis veel positiviteit en kracht ervaart, wilde zij voor anderen die deze behoefte ook voelen een platform opzetten. Door via dit platform kennis en ervaring te delen, wordt informatie verspreid die anders slechts voorbehouden is aan een deel van de patiënten.

Speerpunten die onder de aandacht gebracht worden zijn bijvoorbeeld nieuwe inzichten ter ondersteuning van behandeling en herstel. Ook wil het platform ruimte bieden aan andere organisaties die op wat voor manier dan ook een bijdrage leveren in de strijd tegen borstkanker.

Na de diagnose van borstkanker begint een zwaar traject. Gelukkig genezen veruit de meeste patiënten, maar helaas is genezing niet voor iedereen mogelijk. En de weg er naartoe kent zeker wel wat hobbels. Toch willen we op deze website de nadruk leggen op het positieve en krachtige van het delen van tips en ervaringen met elkaar. Om zo samen de behandeling wat minder zwaar te maken en elkaar extra kracht te geven om het wél te overleven. Opgeven is geen optie.

De website is geheel belangeloos gerealiseerd door onderstaand team:

Susanne Koning, Webmaster (SK Support)

Karin Buik, Tekstschrijver (Taalzinnig)

Abby Scholman, Huisstijl en vormgeving (Studio Serif)

Anne Donhuijsen, Social Media (Ando Support

Judith Walter, Oprichter

Op deze website kan je in de toekomst een kortingsactie of advertentie tegenkomen van producten die volgens ons bijdragen aan de behandeling of het herstel van borstkanker. Van de opbrengst van deze samenwerkingen wordt de verdere ontwikkeling van de website bekostigd.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verzameld. We hebben vooral gekeken naar informatie waar jij mogelijk iets aan kunt hebben. Echter, wij zijn geen medisch professionals, overleg daarom ALTIJD met jouw behandelaars of de tips passen bij jouw behandeling!

Dankbaarheid

Ode aan mijn man

Hoe kan ik je ooit bedanken

voor alles wat je doet?

Je zit erbij

en kijkt ernaar

en doet alles wat je moet

 

En zelfs meer dan dat

ook al grijpt het je zo aan

 Je zit erbij

en kijkt ernaar

en bent de rots in mijn bestaan

 

Maar straks als ik genezen ben

dan zal ik mijn dankbaarheid tonen

Ik weet niet hoe

en ook niet wat

Maar het zal onze liefde bekronen